Wij van Veiliggeit® hebben een mooi en uitgebreid netwerk van deskundigen (en bovenal mensen) waar wij ons hand voor in het vuur steken: de vrienden van Veiliggeit®

Wij bieden je de mogelijkheid om in contact te komen met deze professionals.

Heb je een hulpvraag, zoek je iemand om mee van gedachten te wisselen of wil je geprikkeld worden? Zoek contact met één of meer specialisten.

Niks géén chat functie omdat we in de kracht van verbinding geloven en er van overtuigd zijn dat samen een kop koffie doen de betere manier van kennismaken en kennisdelen is.

We wensen jullie alsvast veel plezier en mooie gesprekken toe!

Onze deskundigen

Carsten Busch : de auteur onder meer het boek Safety Myths 101. Carsten timmert internationaal leuk aan de weg als veiligheidsdenker. Je kunt Carsten onder meer benaderen voor Human Factors, veiligheidsmodellen en ideeën over veiligheidsstromingen. Carsten is wetenschappelijk goed onderlegd, maar houdt het ook graag praktisch.

Martijn Flinterman : de kennisdeler bij uitstek. Martijn volgt veel cursussen en masterclasses en is breed onderlegd in ‘de mens’. Als van oorsprong socioloog is hij een mooie gesprekspartner voor cultuur en gedrag binnen organisaties. Zijn liefde voor Deming steekt hij niet onder stoelen of banken.

Andy Hamstra : is een mensen-mens. Je kunt met hem een mooi gesprek voeren over onder meer NLP en energetisch en systemisch werken. Met de indrukwekkende werktitel Procesanalist HSE, lijkt Andy op het eerste oog een number cruncher te zijn, maar niets is minder waar. Leestip van Andy: Naar het hart van communicatie (Eric Schneider).

Jacqueline Joosten :

Janneke Reijseger :

Marcel Captijn :

Viola van Guldener :

Bart Vanraes :

© 2022 Veiliggeit